Leuke uitjes voor 2 volwassenen

Er zijn verschillende leuke uitjes die twee volwassenen kunnen doen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: een bezoek brengen aan een pretpark, een dagje winkelen in een groot winkelcentrum, of een bezoekje aan een spa- en wellnesscentrum. Daarnaast zijn er ook veel musea en andere culturele instellingen waar twee volwassenen samen naartoe kunnen gaan. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om leuke uitjes te ondernemen met z’n tweeën.

– Je kunt naar een pretpark gaan, bijvoorbeeld Efteling of Walibi.
– Je kunt een dagje naar de sauna gaan, bijvoorbeeld Thermae 2000.
– Je kunt een dagje weg naar een stad in de buurt, bijvoorbeeld Gent of Brugge.
– Je kunt gaan wandelen of fietsen in een mooie omgeving, bijvoorbeeld het Nationaal Park De Hoge Veluwe.
– Je kunt naar een concert of een musical gaan, bijvoorbeeld Anastacia in het AFAS Live theater.

Mijn vriend en ik zijn net terug van een heerlijke, ontspannen vakantie in Zuid-Frankrijk. We hadden een paar leuke uitjes gepland, maar het weer was niet altijd even meegevallen. Toch hebben we er het beste van gemaakt en genoten van de tijd samen.

We begonnen onze vakantie met een bezoek aan het historische stadje Carcassonne. We wandelden door de straten en bezochten het kasteel. Het was erg interessant, maar ook heel druk met toeristen. Daarnaast was het erg warm, dus na een paar uur besloten we om naar ons appartement te gaan en in het zwembad te duiken.

Het volgende uitstapje bracht ons naar de Gorges du Verdon, een indrukwekkende kloof in Zuid-Frankrijk. We namen een boottocht door de kloof en genoten van het mooie uitzicht. Het was wel erg warm op die boot, dus we waren blij dat we er even uit konden om wat te drinken en te wandelen.

Onze laatste dag brachten we door in Saint Tropez, waar we rondslenterden over de boulevard, wat dronken op terrasjes en genoten van het mooie weer. ‘s Avonds aten we in een leuk restaurantje aan het strand en keken we naar de sterren boven de Middellandse Zee. Het was echt een perfecte afsluiter van onze vakantie!

1. Welke leuke uitjes zijn er voor 2 volwassenen?
2. Hoeveel kosten deze uitjes gemiddeld?
3. Wat is er te doen bij deze uitjes?
4. Moeten deze uitjes van tevoren gepland worden?
5. Waar zijn deze uitjes te vinden?